Sara Valfridsson
Yoga World
Saker som händer

Ge. Mig. Skvaller!

Jag är fortfarande seg. Och nu kan det inte bero på bubbel och rödvin, för jag har inte fyllt på de nivåerna sedan onsdagens matlagning. Kanske är det istället det faktum att jag sällan går och lägger mig när kroppen säger ifrån i form av gäspningar utan istället sitter kvar där i soffan och fipplar med mobilen. Jag har nämligen upptäckt att man via Readly kan stilla sitt sug efter utländska tidningar, och då snackar vi big time skvallerblaskor med kändisar som inte är kända här och kungligheter som jag inte vet vilka det är. En snabb analys av mitt kändisskvallersug visar att det härstammar från följande källor:

  • Tvättstugekärringen i Liverpool Jag och en kompis pluggade där en termin och vi borde nog ha researchat vårt val av plats rätt mycket mer än vad vi gjorde för norra England i allmänhet och den stadsdelen vi bodde i i synnerhet är allt annat än glamouröst. Den enda (nästan, området kring Albert Dock är trots allt ganska fint) dos glamour vi fick var när vi gick och tvättade och hängde hos en tvättomatägarinna som fick Kathy Bates i filmen Lida att framstå som en elegant och sympatisk dam. Under tiden som vi väntade på att tvätten skulle bli färdig djupdök vi i brittiska realitytidningar med reportage av typen “Jag är ihop med min dotters pojkvän – och hans morfar”.
  • HairStyle&Beauty Min första tidningsbebis, och det var en otroligt rolig tid! Teamet som vi jobbade i då, med Jean-Pierre Barda i spetsen som chefredaktör, var verkligen ett riktigt guldteam och vi gjorde så många sjuka och galna grejer! Eftersom vi var nybörjare var vi också totalt orädda, vilket gjorde att vi både orkade och vågade massor. Ja ni ser ju själva – rejält mycket mer yta än Yoga World om vi kikar på rubrikerna… Men allt har sin tid, lusten försvann och det blev dags att gå vidare.
  • InTouch “Skvaller är hett, klart vi ska ha en tidning om det!” måste någon ha sagt, och jag kunde inte låta bli att säga “Jag gör den!” Så under några år hade vi skvallerfabrik här på jobbet – även här med ett guldteam och massor av skratt och sjuka grejer. Här ska det väl erkännas att InTouch aldrig blev på långa vägar så framgångsrik som HairStyle&Beauty, även om jag vill minnas att premiärnumret sålde rekord.

Men nu börjar jag låta som en nostalgisk “det var bättre förr”-skrytmåns, och det var aldrig min avsikt. Kanske hänger det här ihop med allt bokslutande man gör så här års, att kika på det som varit, njuta av det som är nu och rikta blicken mot framtiden. Vi ses där.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.