Sara Valfridsson
Yoga World
Tänk

Mer tid för mys

Hur det går med nyårslöftena? Jotack, idag var vi på förskolan med en hel kvarts marginal. När det gäller löftet eller intentionen att närma mig en mer minimalistisk livsstil så går det sakta men säkert. Jag försöker att inte köpa lika mycket nytt utan jobba med det jag redan har. Dessutom har jag börjat rensa hårdare när det gäller att slänga saker som i ärlighetens namn faktiskt mest är skräp, typ gamla halvanvända skönhetsprodukter och annat som varken gör mig glad eller går att skänka bort.

Det sista löftet, att sluta boka in en massa saker i allmänhet och träningspass i synnerhet, bestämde jag mig för att backa ur i sista stund, eller i alla fall tweaka lite grann. Jag insåg att jag mår bra av att vara hyfsat planerad och uppstyrd, och den här första skälvande veckan på 2018 så har jag fixat alla mina inbokade träningspass OCH kunnat vara flexibel när saker har kommit emellan. Så jag håller kvar intentionen om “det obokade årets år”, men låter det gälla stora viktiga beslut istället för ett träningspass hit eller dit.

Syftet med dessa löften eller intentioner? Att det ska bli mer tid och energi över till mys à la bilden. Hur tänker du kring ditt 2018?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.