Sara Valfridsson
Yoga World
Nyfiken på

Efterlysning: Kortvuxna yogisar

Foto: TED

Idag är jag seg. Allt jag gör går lååångsamt. Kanske beror det på att jag fyllde på vätskedepåerna efter gårdagens träning med bubbel och ett glas rött. Det är något av det bästa jag vet – att dricka något gott samtidigt som jag lagar mat och lyssnar på podd, ljudbok eller musik. Igår lyssnade jag på The Bof Podcast, ett avsnitt där 105 centimeter långa Sinéad Burke berättar om hur hon upplever modebranschen.

Det här fick mig att fundera över hur det ser ut i yogavärlden. Finns det några kortvuxna yogalärare? Kortvuxna yogisar borde det väl finnas, och känner de i så fall att de får rätt hjälp och stöttning i sin yogaresa? Du som vet får gärna tipsa mig – min förhoppning är att det kan bli ett reportage i Yoga World framöver.

Är du nyfiken på Sinéad Burke så kommer ett TED Talk med henne här, där hon berättar hur det känns att navigera världen som kortvuxen och ställer frågan: vem är det vi glömmer när vi formger vår omgivning?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.