Sara Valfridsson
Yoga World
YogaYoga World Blog

Slapp första maj med yogaböcker och fotbollsskor

En yogabok som jag verkligen gillar är Colleen Saidman Yees Yoga for Life A journey to inner peace and freedom. Så här säger jivamuktiyoga-grundaren Sharon Gannon om Colleen och boken:

“Like Gandhi, Colleen is satyagraha – meaning possessed by the truth. She tells her story honestly, without pretense, no makeup – totally fearless while at the same time gracefully imbuing every word with infectious joy, gratitude, and compassion.”

Jag kan känna igen mig i det där med att vara besatt av sanningen. Vill ha alla pusselbitar på plats, oavsett om det gäller hur jag själv funkar eller någon/något annat. Har alltid retat mig på det där lilla skavet som kommer av undanhållna sanningar om stort eller smått.

“What would happen if one woman told the truth about her life? The world would split open.”

Muriel Rukeysers ord inleder boken, och jag tycker att det känns så befriande! Varför ska vi hålla tyst om saker och ting? Låtsas att vi är saker vi inte är? Trycka undan att jobbiga saker händer? Nej. Inspireras istället av Colleen och andra sanningssägare och börja leva DIN sanning. Det gör livet lättare, jag lovar!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.