Sara Valfridsson
Yoga World
Läs/Se/LyssnaYoga World Blog

Med funderarhatten på

 

Idag är en sådan dag då jag slits mellan två mode; snart-dags-för-semester-mode och någon form av framtidsfunderarmode. Att vid 41 års ålder fundera över VAD jag ska göra när jag blir stor känns en aning fjantigt, så det handlar nog snarare om HUR jag ska göra det framöver. Jag älskar mitt jobb – människorna, orden, bilderna, känslorna, tankarna, yogan, träningen, resorna, smakerna – ja, listan kan göras oändlig.

Men saker och ting förändras. Även om både jag och många med mig fortfarande älskar ett glossy magasin så talar butikernas krympande tidningshyllor sitt tydliga språk. Samtidigt konsumerar vi fler ord och bilder per dag nu än någonsin tidigare, och det bubblar i kulisserna. Det talas om oändliga möjligheter och resan har bara börjat, men det är långtifrån någon motorväg med tydligt utmärkta skyltar vi har framför oss… Äh, jag delar av mig av min färskaste Spotify-lista istället, imorgon är en ny härlig dag, och vem vet – kanske kommer en enhörning i min väg och levererar ett gäng smarta svar?

2 kommentarer

  1. Är på precis på samma ställe fast tvärt om. Imorgon ska jag gå grundkurs i Yoga och sprudlar av nyfikenhet inför mötet. Berätta gärna vad enhörningen lämnar dig för tindrande tankar. Är en ganska rastlös och aktiv person. Just nu blir jag lycklig av att se sniglar och gräs. Märkligt men ok, sniglar och gräs är vad som är i ropet just nu.

    1. Tycker det låter fantastiskt med sniglar och gräs! Än har jag inte sett röken av den där enhörningen, men konstigt nog vaknade jag upp med en härlig beslutsamhet idag och Einstein-citatet “Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results” i huvudet, så kanske är jag något på spåren ändå. Hoppas det gick bra på yogagrundkursen!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.