Har ni också samlat på er en massa grejer i köksskåpen som ni inte har en aning om vad ni ska göra med? Mina sådana brukar få hamna i en smoothie, som den här krämigt gröna varianten:
fryst mango
fryst banan
valfri mjölk
jordnötssmör
“grönt pulver” (jag jobbar med Multi Greens från Bio-Life)
pressad citron
Mixa och toppa med hampafrön (Risentas skalade är jättegoda).
Undrar ni vad som hände med mina 100 härliga dagar förresten? Lugn, det är fortfarande härligt, tappade bara räkningen lite, så nu är det “härlig sommar” som gäller. 1 september blir det avstämning, och vem vet, kanske en ny hundradagarsutmaning. Läste ett gammalt nummer av tidningen Spring igår, och chefredaktören där (BG Nilensjö) brukar tydligen köra något som han kallar för “de 100 mörka dagarna”, vilket innebär att han från månadsskiftet november/december springer 100 dagar i rad. Hm, lite att klura på inför framtiden med andra ord…