Sara Valfridsson
Yoga World
TänkYoga World Blog

Ibland failar vi, och det måste få vara okej

“För mig är hälsa att röra på sig, äta, sova, lära känna sig själv och vila – ja, helt enkelt att ha balans ur ett helhetsperspektiv.”

Orden är PT-Fias, och jag kunde inte hålla med mer. Jag och Annica, min “lillasyster” (som dessutom fyller år idag – grattis till henne!), brukar skämta om att hälsa lätt blir till plattityder av typen “hälsa är braaa för dig”. Inte så sexigt med andra ord. Men om man har varit där, på andra sidan, och faktiskt inte mått så bra, är hälsa till slut allt som betyder någonting. “Sooner or later, health becomes everyone’s number one priority”, som en före detta navy-soldat en gång sa till mig med domedagsröst.

Så idag försöker jag göra allt det där. Samme navy-soldat sa visserligen även att “try is not an option”, men jag tycker att det är väl hårt. Vi är bara människor, ibland failar vi, och det måste få vara okej.

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.