Sara Valfridsson
Yoga World
YogaYoga World Blog

Ett ögonblick med Yoga Girl

Nu kan jag avslöja att nästa nummers omslag kommer att prydas av ingen mindre än Rachel “Yoga Girl” Bråthén och i samband med det passade jag på att ställa några frågor till henne om yoga, framtiden och det ständiga bekymret med att faktiskt få till det där “yoga every damn day”:

Vad är viktigast i ditt yogaliv just nu?

– I min yoga just nu är lugna, läkande positioner absolut viktigast… Livet snurrar väldigt fort just nu så jag behöver tid att varva ner. Långa minuter i Savasana, yinyoga och mycket som öppnar upp höfter och axlar.

Hur ser framtiden ut?

– Framtiden är spännande! Vi håller på att öppna en stor yogastudio på Aruba just nu; kommer bli ett av de största yogacentren i Karibien! Jobbar också hårt med vår fina onlineplattform www.oneoeight.com med nya klasser som launchar varje dag.

Vad har du för tips till någon som inte riktigt får till sin yogapraktik?

– Var inte för hård mot dig själv! Börja där du är, med det du kan. Det är tufft i början för alla för yogan visar vad vi behöver jobba på. Ta en dag i taget, jämför dig inte med andra och lyssna på kroppen. Det blir bara bättre och bättre, denna resa!

 

Om du skulle ha missat Rachels fina bok Yoga Girl – Att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta så bjuder vi på ett smaskigt smakprov på en raw bananglass därifrån här.

 

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.