Sara Valfridsson
Yoga World

Sitter i soffan med en ny (för mig, den kom ut för första gången 1991) yogabok – Awakening the spine av Vanda Scaravelli. Hörde talas om henne för första gången nu när vi jobbade med Yoga Worlds aprilnummer, och hon är bland annat känd för att ha anpassat Trikonasana så att den ska passa våra stela västerländska kroppar bättre.

Det första kapitlet jag fastnar för har rubriken “The Necessity of an Empty Mind”. Fattar ni hur svårt det är att tömma sinnet idag? Så fort man vaknar på morgonen börjar intrycken strömma in, eller i alla fall så fort man plockar upp mobilen. För mig leder det här till att jag sällan får något färdigt. Jag har en miljard idéer och lösa trådar, och endar upp med… Ingenting. Det måste det bli ändring på, och jag tar Vanda till hjälp. Nu MÅSTE jag läsa ut den här boken innan jag får plocka upp en annan, och mobilen degraderas till väckarklocka. Sov så gott!

Mer om hur du lyckas tämja sinnet hittar du i Sofias blogg.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.