Sara Valfridsson
Yoga World
Ät/DrickYoga World Blog

Blåbärschia – med bonus för brösten

När man köper hallon på ICA går just nu 1,50 kronor till Rosa Bandet. Ja det gäller ju fler varor förstås, vilket kommuniceras i en reklamfilm där ICA-Ulf gör en känslosam resa tillbaka i tiden, och som fick mig att för ovanlighetens skull stanna upp framför TV:n:

 

Mina hallon, som katten Jackson är nyfiken på,  får i alla fall hoppa ner i en Blåbärschia. Receptet är hämtat ur Karin Haglunds bok Karins frukost – raw food & vegan, och räcker gott och väl till två portioner:

3 dl växtbaserad mjölk (jag använde kokosdryck)

2 dl blåbär

Eventuell sötning (jag använde yaconsirap, men även dadlar eller honung går bra)

1/2 dl chiafrön

Till servering:

Färska bär, kakaonibs, bipollen och granola

  1. Mixa mjölken med blåbären och eventuell sötning. Blanda ner chiafrön i blåbärsmjölken, rör om.
  2. Låt stå i kylskåp några timmar eller över natten. Servera med färska bär, kakaonibs, bipollen och granola.
Blåbärschia
Blåbärschia
1,50 kronor till Rosa Bandet – bra initiativ!
1,50 kronor till Rosa Bandet – bra initiativ!
Karin är själv van yogi och tränar ashtangayoga fyra dagar i veckan.
Karin är själv van yogi och tränar ashtangayoga fyra dagar i veckan.

Karins-frukost-raw-food-vegan

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.