Sara Valfridsson
Yoga World
Nyfiken på

Svensk framgångsexpert

Mediala coachen Zoë.

En av de bästa självhjälpsböcker jag läst, eller snarare lyssnat på, är Jack Canfields The Success Principles. Jag började lyssna på den i somras när jag var ute och körde bil och minns att jag högt utbrast JA! (och fick en förvånad blick från Waylon i backspegeln) redan efter någon minut när uppläsaren började prata om att den allra viktigaste livsprincipen är att

“Ta 100 % ansvar för sitt eget liv”

Därefter följer ungefär 20 timmars lyssnande, eller motsvarande mängd läsande, och på vägen får man med sig konkreta tips för mer framgång i livet. Vi behöver inte gå in närmare på det just nu, utan går vidare till boken som låg och väntade på skrivbordet när jag kom tillbaka från semestern.

Bästsäljaren Mastering the art of success.

Här är det alltså en svensk tjej, Zoë från Öland, som är en av framgångsexperterna. Det här får bli helgens läsning, hoppas kunna återkomma med smarta tips från Zoë (som även är yogalärare) framöver. Nu är det dags att dyka tillbaka ner i korrekturläsningsmappen här, ha en fin helg!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.