Sara Valfridsson
Yoga World
Out & About

Semester

Snart är det dags för mig att checka ut och istället styra kosan mot skidåkning och storfamiljshäng. I år blir det en kortvecka i Säfsen istället för de senaste årens standardhäng Kläppen där bilderna är hämtade ifrån. Förra året hade vi verkligen guldväder, och det var så kul för Waylon fick äntligen kläm på det där med skidåkning! En dag hittade vi inte honom i skidskolebacken – istället mötte vi honom, hans danska skidskolekompis och skidläraren på väg ner från toppstugan…

Skulle ni vilja nå mig i ett Yoga World-ärende så är jag på plats igen på fredag nästa vecka. Ha det så gott tills dess!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.