Sara Valfridsson
Yoga World
Nyfiken påYoga World Blog

Att lära sig grejer blir man glad av

Nästa helg ska vi till Tanumstrand och bland annat testa SUP-yoga. Det faktum att man blir glad av att lära sig bemästra nya grejer får här illustreras av Waylons stora simskoleleende. Och för att lära sig någonting måste man ju öva – och misslyckas – något vi vuxna har en tendens att glömma bort på vägen till vuxenlivet. Till slut slutar vi ens försöka; det gör ju ont att ramla, tänk om jag slår mig, gör bort mig och så vidare och så vidare. Jag säger verkligen inte att jag är någon daredevil, jag är stundtals ganska feg och bekväm, men jag försöker åtminstone ibland utsätta mig för situationer jag inte på förhand vet att jag bemästrar. Om inte annat för att förr eller senare kunna bjuda på det där breda “jag kan”-leendet.

Ha en fin vecka nu, kanske ses vi i Tanumstrand till helgen?

2 kommentarer

  1. Å vad roligt! Det är nära där min vän Karin bor också, fantastiskt vackert. Hoppas på en rapport om hur det var sedan, och så kanske jag kan ta mig en SUP-yoga-lektion i sommar 🙂 Härlig reflektion kring “misslyckanden” a.k.a lärandeprocess också, så sant!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.