Sara Valfridsson
Yoga World
TänkYoga World Blog

Den svåraste ställningen

För många år sedan nu var jag på Mauritius på semester. Bilden är därifrån om ni tycker jag ser daterad ut eller så… En sak jag minns från resan är att jag hade så otroligt svårt att varva ner, trots att jag befann mig i sinnebilden av lugn och ro. Jag hade jobbat i 180 innan för att kunna vara borta i tre veckor eller hur länge det nu var, och jag visste att det ändå skulle ligga högar med jobb väntandes när jag kom hem.

Det som får mig att i tankarna glida tillbaka hit är en intervju, som kommer i Yoga Worlds decembernummer, där Karin Björkegren Jones pratar om sin nya bok Ett stressfritt liv  och följande rader:

“I yoga är savasana den allra svåraste ställningen för de flesta, det bara rycker i benen på dem. Och på mig (skratt). Det ÄR svårt att varva ner när man tillåtit sig att varva upp, men det är det vi måste lära oss. Det, och att andas.”

Nu är det alldeles strax dags att byta kontor mot fredagsmys, så jag hinner inte med någon längre utläggning den här gången. Det jag däremot hinner är att komma med en liten helgutmaning; gör den här helgen till din alldeles egna paus och kom tillbaka med ny energi på måndag. Kärlek.

LÄS MER: Hjälp, jag kan inte andas!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.