Sara Valfridsson
Yoga World
Nyfiken påYoga World Blog

Ibland blir det inte som man tänkt sig

Vi är många idag som känner oss omskakade och tänker i termer av “hur f-n kunde det här hända?!” I det här läget hamnar man ibland, i såväl det lilla som det stora. Att Donald Trump blir USA:s president är stort. Inte stort som i bra, utan stort som i för stort för att man ska fatta. Kanske är det just därför det har blivit som det blivit – vi har inte fattat, utan mest skrattat på avstånd och delat knasiga memes. Men nu är det som det är, och energin ska inte gå dit just nu. Däremot håller vi oss kvar litegrann i känslan av att vara omskakad av livet. En person som fått sitt liv omskakat, och inte riktigt på det sätt han trodde, är yogaläraren Lars Hallén från Kalmar. Sofia har träffat honom för en intervju som du kommer att kunna läsa i Yoga Worlds decembernummer, men tills vidare kan du lyssna på hans historia här.

LÄS MER: Sofia möter en guru

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.