Sara Valfridsson
Yoga World
Out & AboutYoga World Blog

I väntan på Rusty

Alabama-baserade Rusty Wells är en av mina favorityogalärare. Inte för att han envisas med att gå runt med bar överkropp, utan för att han är så otroligt positiv och jordnära. Rustys klasser förvandlas alltid till svettiga skrattfester med bra musik – mitt besök på Yoga Games i Göteborg nu senast inleddes med att Rusty lät oss dansa loss till Princes “Kiss” – och jag älskar hur han ena stunden kan få en att sitta i navasana tills man nästan storknar för att i nästa servera den djupaste av livsvisdomar.

Nu kan man yoga online med Rusty i videoserien Yoga My Love, och missa för allt i världen inte chansen att yoga med honom live på Prana Festival i Göteborg i september! Jag kommer att vara där, så ser du mig i vimlet är det bara att komma fram och säga hej. “I’m very approachable”, som Bibi McGill, en annan fin yogalärare, brukar säga.

Så här roligt kan man ha i sällskap med Rusty Wells.
Så här roligt kan man ha i sällskap med Rusty Wells.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.