Sara Valfridsson
Yoga World
TränaYoga World Blog

Bli vän med din kropp

När du läser det här är du kanske redan tillbaka på jobbet. Och visst blev semestern bra ändå? Trots att du kanske inte fick till den där beachkroppen i förväg? Och om du fick det, var det verkligen magrutorna som gjorde den här semestern till den bästa någonsin? Det jag vill säga är att de flesta saker inte är hela världen. En vältränad kropp är fantastisk om den får dig att känna dig stark och glad – inte utmärglad och stressad över att behålla den i ett visst skick.

Så ägna de här sista skälvande sommardagarna åt att träna och äta bra av rätt anledningar. Träna utomhus om du känner för det. Stäng in dig på gymmet om det lockar mer. Testa något nytt. Gör det du vill. Vila om och när din kropp – eller knopp – behöver det. Stäng av de där måste-påminnelserna, ta av dig aktivitetsbandet och lyssna in din kropp istället. Du kommer att ha mer nytta av den förmågan i höst då allt drar igång igen än av ett sexpack, jag lovar!

Ungefär så här skriver jag i ledaren till Hälsa & Fitness augustinummer. Du hittar det här

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.