Gillar du pasta? Ost? Då kommer du att älska den här:
Pasta med tre sorters ost, rucola och valnötter
4 portioner
400 g pasta; penne, mezze maniche eller båda
250 g mascarpone
1 msk vitvinsvinäger
salt och svartpeppar
1 dl riven parmesanost
100 g gorgonzola, smulad
1 dl valnötter, krossade
rikligt med rucola
lite olivolja
svartpeppar
- Koka pastan enligt anvisning på paketet. Om du som jag gillar den riktigt al dente kanske du kortar ner koktiden med någon minut.
- Värm mascarponeosten försiktigt utan att den kokar. Smaka av med vinäger, salt och peppar. Blanda med den nykokta pastan och fördela på fyra tallrikar, eller tjoffa upp i en stor serveringsform som jag gjorde här.
- Strö över parmesanost, gorgonzola och valnötter. Avsluta med rucola, lite olivolja och svartpeppar.
Mer inne på rawfood? Då har Vevve ett pastarecept för dig här.
förgående artikel
Ett japanskt minibreak
nästa artikel
Muuuuuuuuuums!!
Myyycket cheese blir det ;-P