Sara Valfridsson
Yoga World
Ät/DrickYoga World Blog

Finfina fredagspastan

Gillar du pasta? Ost? Då kommer du att älska den här:

Pasta med tre sorters ost, rucola och valnötter

4 portioner

400 g pasta; penne, mezze maniche eller båda

250 g mascarpone

1 msk vitvinsvinäger

salt och svartpeppar

1 dl riven parmesanost

100 g gorgonzola, smulad

1 dl valnötter, krossade

rikligt med rucola

lite olivolja

svartpeppar

  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Om du som jag gillar den riktigt al dente kanske du kortar ner koktiden med någon minut.
  2. Värm mascarponeosten försiktigt utan att den kokar. Smaka av med vinäger, salt och peppar. Blanda med den nykokta pastan och fördela på fyra tallrikar, eller tjoffa upp i en stor serveringsform som jag gjorde här.
  3. Strö över parmesanost, gorgonzola och valnötter. Avsluta med rucola, lite olivolja och svartpeppar.

Mer inne på rawfood? Då har Vevve ett pastarecept för dig här

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.