Sara Valfridsson
Yoga World
Ät/DrickYoga World Blog

79+80. Upp och hämta luft

Sådär, då var två tunga lämningar avklarade och jag kan pusta ut igen. Ett litet tag i alla fall. Våren och försommaren är en tung period i tidningsbranschen. Mycket måste förberedas för att alla ska kunna ta semester som de vill och för att allt ska flyta på under sommaren. Det är roligt, men ibland känns det som om man tar ett djupt andetag, dyker ner under ytan och inte får komma upp förrän allt syre är helt slut och man nästan hinner få panik. Som tur är har jag ett fantastiskt gäng att jobba med och det går inte en dag utan att jag känner tacksamhet över att få göra just det jag gör – rodda tidningar jag verkligen brinner för och möta alla härliga människor som kommer i min väg av en eller annan anledning.

Ju hårdare jag jobbar, desto hårdare måste jag också leka. I mitt fall handlar det till vardags ofta om att träna och experimentera i köket. Får jag göra de grejerna, och hänga med dem jag gillar, så orkar jag hela vägen. Idag trollade vi till exempel fram en ananassalsa:

  • Skala 1 ananas med kniv och skär bort stammen.
  • Tärna ananasen och grovhacka 1 kruka koriander.
  • Lägg allt i en skål och tillsätt finrivet skal och pressad saft av 1 citron och lite chili flakes.

Supergott till i princip allt. Byter du ut koriandern mot mynta, och håller igen en aning på chilin, så har du ett supertillbehör till vaniljglass. Enjoy!

Nej, Waylon slickar inte på allt innan vi äter, så du kan lugnt äta middag hemma hos oss.
Nej, Waylon slickar inte på allt innan vi äter, så du kan lugnt äta middag hemma hos oss.
Måste bara bjuda på den här – Waylon har ritat av pappa, mamma och sig själv.
Måste bara bjuda på den här – Waylon har ritat av pappa, mamma och sig själv.

Är du liksom jag en sucker för ananas? Testa de här grillspetten

 

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.