Sara Valfridsson
Yoga World
TänkYoga World Blog

89 + 88. Free Bird

Det börjar bli dags nu. Dags att backa ett par steg i en riktning och istället gasa på för fullt i en annan. Beslutsamt stänga en dörr för att kunna öppna en annan som redan står på glänt på vid gavel. Det har varit på gång länge. Tecknen har funnits där. Men inte riktigt vägen. Och allt är inte klart, och allt är inte clearat, så jag kan inte dela med mig av så mycket mer här och nu. Men som Vevve så fint uttryckte det:

“Visst är det maffigt hur mycket kraft ett beslut bär på. När du tagit beslutet inom dig och det känns så mäktigt vet du vart du vill.”

Jag passar på att rida på den känslan hela den här härliga dagen ut (88 i nedräkningen) genom att dela med mig av en av de absolut töntigaste och mest cheesy, men samtidigt sorgligpowerfinaste låtar om frihet jag vet. See you soon yogi friends!

2 kommentarer

  1. Jag hoppas att du mår bra och tar hand om dig. Du är inspirerande! Det där med gasen i botten jämt blir soppatorsk på motorvägen. Svårt att leva lagom i lagomlandet dock när allmänna lagom har blivit rally… Håll länge. Vi ses i Sala hoppas jag! ?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.