Sara Valfridsson
Yoga World

Det är evigheter sedan jag såg något annat än barnfilm på bio. Och det gör mig faktiskt inget, särskilt som jag sluppit genomlida bottennapp som Pettsson och Findus (dubbad från tyska) och Snobben (“pappa somnade”). Faktum är att dagens animerade filmer ofta är minst lika roliga för vuxna, och minsann om inte både Zootropolis (som vi såg för ett tag sedan) och Angry Birds (dagens skörd) dessutom hade lite yoga med på ett hörn. 

Jag vet inte om jag är lite trög, eller bara väldigt sluttjatad på “fina” ord, men jag tycker ofta budskapet går fram bättre när det framförs av dataanimerade djur. Ibland vill man bara ha något enkelt – och framförallt; en stunds asgarv åt en fågel som är arg, ledsen och missförstådd men som genom att göra det rätta faktiskt vinner i längden. Hm, karma någon? 

3 kommentarer

    1. Hellre en rolig barnfilm än en tråkig vuxenfilm. Eller är vuxenfilm de där snuskiga filmerna förresten?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.