Sara Valfridsson
Yoga World
TänkYoga World Blog

100 härliga dagar

Det blev lite tomt efter C9, så jag började se mig om efter en ny utmaning. Blicken föll på en kvällstidningsbilaga: “Ge dig själv 100 dagar.” Hm, I like it, tänkte jag. Sen såg jag underrubriken – “Gå ner 10 kilo.” Hm, igen. Jag behöver inte gå ner 10 kilo. Men att ge sig själv 100 dagar låter ju fortfarande fantastiskt – hur kan jag gå vidare med det?

Kanske 100 härliga dagar? Ja, det låter nått det! Så får det bli. Jag ska alltså ge mig själv 100 härliga dagar, med början idag. Förhoppningsvis smittar härligheten av sig till er också. Nu kör vi!

Härligt kan vara så mycket – den här bilden får till exempel representera den tränings- och yogaresa jag har planerad i juni. Just det här fotot är taget av en av mina träningspartners in crime – Marie Björkman på en av hennes träningsresor till Rhodos med New Trip Travel & Training häromveckan.
Härligt kan vara så mycket – den här bilden får till exempel representera den tränings- och yogaresa jag har planerad i juni. Just det här fotot är taget av Marie Björkman, en av mina träningspartners in crime, på en av hennes träningsresor till Rhodos med New Trip Travel & Training häromveckan.

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.