Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons

Nu stänger jag ner bloggen och går vidare till att utveckla Yoga World i sin helhet. Jag vet att du som läser även fortsättningsvis kommer att vara i goda händer i form av övriga bloggare här på yogaworld.se, och själv finns jag inte längre bort än på huvudsajten, i tidningen och på diverse event – vi ses väl på Yoga Games i Göteborg till exempel? TACK för att du har läst mina ord här, hädanefter blir det som sagt fler av dem på yogaworld.se och i tidningen. Vi ses!

Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar

Annons
Annons