Sara Valfridsson
Yoga World
Nyfiken på

Favorit i repris

När jag inte har någon feeling för vad jag ska blogga om så brukar jag göra reklam för min rumsgranne Sara Dahlström. I vår pryder hon omslaget till Life-kedjans kundtidning Live Life och här på redaktionen svingar hon varje dag en 32 kilo tung kettlebell för att varje vecka komma upp i 500 svingar! Sara är en jättebra förebild när det gäller att visa att det man gör faktiskt gör skillnad – är man konsekvent med sin träning så blir man starkare, och gör man det man brinner för så kommer man att kunna vända tuffa förutsättningar till unika fördelar. Pepp!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.