Sara Valfridsson
Yoga World
Tänk

En dag för alla hjärtan

Personlig, men inte privat. Så brukar instruktionerna vara för hur man beter sig professionellt. Grejen är att jag aldrig riktigt har greppat skillnaden. Därför är jag sällan varken personlig eller privat. Eller ja, lite mini-personlig kan jag absolut vara, och du som brukar läsa vet nog att det finns en Ola (eller Alo, tack vare ett pärlplattemisstag när han var liten) och en Waylon som bor under samma tak som mig.

För er som INTE brukar läsa kan det vara på plats med ett förtydligande, Waylon är ett barn, det rör sig alltså inte om någon form av polyamorös triangel.

Ingen skugga över dem som väljer att leva så, särskilt inte denna kärlekens dag, men så är alltså inte fallet hemma hos mig. Under samma tak bor även katten Jackson så är ingen glömd.

Var var jag nu då? Jo, jag ville säga några ord så här på Alla hjärtans dag, och även tipsa om att kika in och kärleksläsa hos Yvonne Åkerlind och Mitt yogaliv. Det känns som att det är lugnare i år. Inte samma hets med “KÖP BLOMMOR! CHOKLAD! GELÉHJÄRTAN!”, även om jag minsann såg en och annan halvdesperat man stå och riva i blombuketterna inne på Coop på lunchen. Eller så bryr jag mig helt enkelt inte. Kärlek är ju viktigt alla dagar, och om det passar in i schemat är det ju bara kul med en dag där man kan fira lite extra.

I år gör det det, så om någon timme väntar någon form av dejt. Vi har gett varandra det i julklapp, att se till att det verkligen blir av att GÖRA något på tu man hand minst en gång i månaden. Ofta gör man ju inte det i vardagen, eller MAN, VI kanske det heter. Vi har världens snällaste barn och tycker verkligen om att hänga i vår lilla treenighet och med fina vänner, så det gör ju att det där behovet av att umgås bara vi två litegrann puttas ner på skalan. Vilket egentligen är totalt idiotiskt. Men nu börjar vi glida in på det där med personlig och privat igen, för kanske är det så att MIN definition av personlig är sådant som är positivt, Instagram-vänligt och ofarligt medan det privata är sådant som är negativt, brännbart och sårigt.

Jag tror att vi alla har båda delarna i våra liv, och att det vore bra att visa upp mer även av det privata. Men NU är det dags att gå och fira kärleken. Ha en fin kväll!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.