Sara Valfridsson
Yoga World
Tänk

Sista nyårslöftet klappat och klart

“Hur fan kan less vara more? MORE is more!”

Säger visserligen Yngwie Malmsteen i klippet nedan, men bortsett från det tror jag minsann att jag har hittat mitt tredje nyårslöfte: Bli en minimalist. Det vill säga skala av, rensa ut, tacka nej, tagga ner, uppskatta här och nu, jobba med det jag har och så vidare. Du som redan är grym på det här får jättegärna tipsa om konkreta tips på temat, och du som vill haka på mitt nyårslöfte är mer än välkommen att göra så! “The more the merrier”, eller nej, nu är vi visst tillbaka hos Yngwie igen…

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.