Sara Valfridsson
Yoga World
Yoga

Smygtitt på nya Yoga World

Idag fick vi decembernumret från tryck, och bara för att ni är så goa så bjuder jag på några personliga favoriter ur innehållet:

  • Ett reportage med Shay Peretz. Vi hade haft en ganska tung period på jobbet med högt tempo och många lämningar, så jag hade inte hunnit läsa den här förrän den dök upp i Skarp som vi kallar den sista korrundan innan en tidning går till tryck. Och BAM – texten slog mig rakt på käften med sin öppna ärlighet, och jag blev återigen påmind om varför jag gillar Shay och hans no bullshit-attityd så mycket. Vid tangentbordet har Erika Kits Gölevik suttit, och jag är stolt över att kunna berätta att ni kommer att få se mer av både Erika och Shay i Yoga World framöver.
  •  I sin artikelserie Fråga yogaläraren svarar Vevve den här gången på frågan om vem som får bli yogalärare, och bjuder på yogalärartips för hur man hjälper eleverna hitta sina muskler och slappna av i nacke och axlar. Ovärderlig kunskap inte minst för såna som mig som yogar mycket hemma och inte har någon lärare som hjälper till att hålla koll.
  • När hösten var som mörkast reste Ola och jag iväg för att få en dos Hollywood. Men vi behövde inte åka längre än till Karlshamn och yogastudion Pure Yoga som drivs av före detta People-redaktören Ulrica Wihlborg. Vi hade lätt kunnat stanna kvar hela dan – Ulrica är så otroligt inspirerande, och jag hoppas att vi lyckas förmedla åtminstone lite av hennes glöd via tidningssidorna.
  • Elina Sundströms reportage med underbara Josefin Wikström! Få har gjort så mycket för så många som Josefin, och hennes berättelse blir om möjligt ännu mer aktuell så här i svallvågorna av #metoo. Jag har själv varit på en livsomvälvande workshop med Josefin, och har henne att tacka för att mitt liv hoppade in på ett annat spår för något år sedan.

Egentligen gillar jag alla sidor, och vill rikta ett ödmjukt TACK  till alla er som är med och bygger den här yogavärlden! Inte minst du som just nu läser det här. Kom gärna med förslag på saker du vill se mer eller mindre av i tidningen – vi lyssnar.

Yoga Worlds decembernummer är just nu på väg ut till prenumeranterna och landar i butikshyllorna den 12 december.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.