Sara Valfridsson
Yoga World
Yoga

God yoga(h)jul!

Jag har börjat ge mig själv lite yogakärlek på mattan varje dag. Ibland freestylar jag, men ofta tar jag hjälp av Yogobe och deras quickstart-funktion. Hittills har det mest blivit lugna, korta klasser direkt på morgonen eller på kvällen innan jag ska gå och lägga mig. I morse fick jag till exempel sällskap (via skärmen då) av Simon Krohn och hans 15-minutersklass Slow down and open up. Har du inte yogat för Simon Krohn tidigare tycker jag att du ska ta chansen, han är pedagogisk utan att bli tråkig och om du liksom jag är en sucker för engelska med dansk accent så kommer du definitivt att falla pladask för Simon. Allra bäst är han förstås live, och till dig som har möjlighet rekommenderar jag ett besök på Yoga Games Göteborg i slutet av april, där Simon kommer att hålla två klasser på söndagen.

Men hallå, det där yogahjulet på bilden då? Jo, jag plockade hem det för test i samband med att vi tipsar om det bland Yoga Worlds julklappstips i decembernumret som kommer ut på tisdag nästa vecka. Hjulet kommer från Abilica och kostar 499 kronor och jag måste erkänna att jag blivit lite smått kär i det. Jag har det stående jämte mattan, så när jag får feeling för att testa en position med hjulet plockar jag bara in det och pausar Yogobe-videon. Det ska också erkännas att jag inte alls har bemödat mig med att lära mig hur man ska göra, däremot har jag tjuvkikat lite på Vevve och hennes yogahjulande. Har ni några tips får ni jättegärna dela med er av dem!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.