Sara Valfridsson
Yoga World

Den senaste månaden har varit helt galen här, med tidningar som ska till tryck, mässor och samarbeten som ska styras upp och så förstås livet som ska levas. November är alltid så, trots tappra planeringsförsök och visdom av tidigare erfarenheter. Men nu är det som det är, Yoga Worlds decembernummer har precis hamnat i tryckpressarna och alla inblandade kan pusta ut en stund igen.

Hur jag löser såna här lägen? Stänger ner. Fokus. Sätter allt utom det absolut nödvändigaste on hold och gör bara det som behöver göras precis här och nu. Blir ännu noggrannare med att dra tydliga gränser mellan de olika delarna i livet. Inte för att ge mindre utan för att kunna ge allt där jag verkligen är. Bloggen är tyvärr en punkt som prioriteras ner när det börjar hetta till jobbmässigt. Vilket är synd, för det är här jag kan testa olika idéer och skriva vad jag vill. Ibland läser många, ibland läser ingen. Skriver gör jag för mig själv, och förhoppningsvis ramlar jag då och då över något som även du som läser det här kan ha nytta av.

Bilden? Den får illustrera mitt sätt att tänka i pressade lägen; att skala bort för att känna mig fri och kreativ. Citatet har jag lånat av Austin Kleon som skapar konst genom att helt enkelt kladda över alla ord utom vissa i tidningar. Men nu är det dags att dyka ner i tidningshavet igen – vi har ju trots allt en jul utanför dörren.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.