Sara Valfridsson
Yoga World
Nyfiken på

Årets inspiratör

Nästa torsdag har jag äran att få det fina uppdraget att tillsammans med Martin Lidberg dela ut priset till Årets inspiratör på Swedish Health Awards-galan som inleder årets Allt för Hälsan-mässa. Yoga World kommer att finnas på plats med vår starka syster Hälsa & Fitness och vi blir jätteglada om du kommer förbi och säger hej!

Men tillbaka till Årets inspiratör. Nedan listar jag de nominerade, och efter respektive namn följer min högt personliga förklaring till varför dessa kvinnor (för här har vi ju för ovanlighetens skull faktiskt bara kvinnor) inspirerar mig:

  • Food Pharmacy – jag upptäckte Food Pharmacy när jag laddade ner deras första bok som ljudbok och det jag föll för var att de fick det att kännas så enkelt att äta sig till ett friskare liv. När jag fick tag på ett ex av boken i tryckt form blev det en skön bonus att den även är så fin och därför inspirerar även rent estetiskt.
  • 4Good – 4Good upptäckte jag via Sunshinepodden och även om jag själv ännu inte har haft möjligheten att åka med på någon av deras Solskensresor så har jag hört mycket gott från dem som varit med.
  • Petra Månström – Petra lärde jag känna på en pressresa till Tyskland. Då var hon höggravid och inspirerade både som privatperson och som influencer, helt enkelt för att hon orkar det där som jag inte gör – ge sig ut och springa.
  • Rachel “Yoga Girl” Brathen – Instagram-fenomenet Rachel är en av dem som gjort allra mest för att yogan ska få spridning till vanligt folk, inte minst via sin fina och lättillgängliga bok Yoga Girl: Att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta, en av få yogaböcker jag sträckläst från pärm till pärm.

Hoppas vi ses på galakvällen eller mässan!

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.