Sara Valfridsson
Yoga World
Saker som händer

Säg din mening!

Fram till den 15 november har du chansen att rösta på dina favoriter i Guldhjärtat i kategorierna Årets Gruppträningsinstruktör, Årets PT, Årets Social Media Influencer, Årets Klubb/Gym, Årets Förebild och Årets Box. Den sistnämnda kategorin är ny för året och som kämpande crossfit-wannabee (om man nu kan vara det efter två år…) tycker jag att det är en kul nyhet.

Jag har äran att sitta med i juryn så jag tänker inte lyfta fram några personliga favoriter utan bara uppmana dig till att gå in och göra din röst hörd. Hur hälsa- och träningsscenen ser ut påverkar oss alla, så ta chansen att lägga din röst på personer som kan föra den i rätt riktning!

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.