Sara Valfridsson
Yoga World
Out & About

Välgörande helgplaner

I inlägget förekommer reklam för Alpro

Vad händer i helgen? Det brukade alltid Sofia Ekholm fråga innan lilla Aelia kom, så jag tänker att jag lånar den stafettpinnen idag. Så här ser min helg ut:

  • Efter jobbet idag ska jag på ett GRIT-pass på gymmet. Det här skriver jag mycket för att inte kunna fredagsbanga ur i sista stund nu när ni är mina träningsvittnen. Skämt åsido, jag är faktiskt jätteglad att jag äntligen börjat återhämta mig efter nästan en månads hostande och sjuklig trötthet och vet med mig att jag måste se till att verkligen få in träningen i vardagen igen för att kunna komma tillbaka till sunda rutiner. Och ja, jag lovar att se till att det blir hållbart för kropp och knopp den här gången.
  • Imorgon ska jag checka in på PM här i stan, men inte för att bo på lyxhotell och äta gourmetmat eller ens ta en drink på TAK, utan för att yoga för den goda sakens skull (därav den fina “omslagsbilden”). Det är yogastudion Veda som för femte året i rad anordnar en heldag med yoga till förmån för Bröstcancerfonden. Imorgon har jag tyvärr bara möjlighet att vara med på en klass och det blir Linda Wikströms Yoga för ro: andning & meditation.
  • På söndag ska lilleman och jag ge oss ut i skogen med det ädla uppdraget att ta en bild för skogarnas skull. Det är Alpro och WWF som ligger bakom och på hashtaggen #alprowwf på Instagram kan man spana in massa fina skogsbilder som dessutom kommer leda till något fint eftersom Alpro skänker pengar för att skydda de östafrikanska skogarna. Blir det 100 personer som lägger upp bilder och taggar kommer skogen som skyddas motsvara hundra svenska villaträdgårdar i storlek.
Leta efter sojadrycker med pandan på så går en krona per liter till WWF för varje förpackning du köper.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.