Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons
Meditera

Morgonmeditationen som gör din dag

Jag har snöat in rejält på meditationsappen Insight Timer och har lyckats få till nästan en halvtimmes meditation om dagen 17 dagar i rad. Visserligen inte alltid sittandes på meditationskudden utan liggandes i sängen innan jag ska sova eller i snooze-lägen i soffan på morgonen de dagar jag varit för trött för att sitta upp. Och grejen är att det funkar! Jag mår bättre (bortsett från att jag varit monsterförkyld och inte kunnat andas på yogamattan), är gladare och upplever att jag har mer koll på läget.

En favoritmeditation som jag gjort några gånger är Jason McGrices Morning Ritual – jag blir nästan hög på slutet när han säger något i stil med: “Smile. This day looks beautiful” och studsar runt i någon form av lyckorus resten av dagen. Just idag kanske det sistnämnda beror på fredagsfeeling och att jag fått till en tjusig ny hårfärg, men det vore ju dumt att chansa om det trots allt har sin grund i meditationen. Testa du också och ha en härlig helg!

Snabbselfie i skrivbordsstolen får representera nya gråa håret.
Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar

Annons
Annons