Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons
Out & About

Rösta på dina favoriter i Swedish Health Awards

Jag blev jätteglad över frågan om att sitta med i juryn för Swedish Health Awards 2017 och nu ligger omröstningen uppe så att ni kan gå in och rösta på era favoriter bland allt från hudvård och kosttillskott till hälsohjältar och inspiratörer. Röstar gör du här och vinnarna kommer att presenteras vid en gala som även kommer att funka som en invigningsfest för mässdagarna på Stockholmsmässans Allt för Hälsan. Jag och Yoga World kommer såklart att finnas på plats på årets största hälsohändelse, i sällskap med vår starka syster Hälsa & Fitness. Kom och hälsa på oss vettja!

En ögonblicksbild från montern på förra årets Allt för Hälsan – visst syns vi i år också?

 

Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar

Annons
Annons