Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons
Out & About

Du kan gå din egen väg

Fast kanske inte om du har förmånen att vara svensk pressresenär i Danmark. Åtminstone inte om du inte vill skrämma livet ur dina medresenärer efter att ha ensam ha traskat iväg på en egen stig, komplett med livsfarligt hal stege ner till havet och intervallträningsjobbig uppförsbacke tillbaka upp till utsiktsplatsen där alla står och väntar. Lite av en träningsvärldens walk of shame så att säga…

Att gå sin egen väg funkar även mindre bra i världens största labyrint (ja den finns faktiskt här på Samsø och är väl värd ett besök om du har vägarna förbi) om man vill vara tillbaka inom den utsatta halvtimmen det sägs att det ska ta att knäcka gåtan och hitta in till “templet” i mitten av labyrinten. Att dessutom göra det i hällregn med väldigt blöta skor blir liksom extra knas, men kul var det och jag lärde mig av mina danska lagkompisar att det danska ordet för manet är gople – gulligt va?

Det var en snabb recap av hur min dag har sett ut, här kommer lite bilder:

Magiskt även i regn.
Räddaren i nöden när jag gick vilse.
“Jag ville ju bara gå ner till havet!”
Efter labyrintäventyret satt det rätt fint med chokladfika.
Ska bli skönt att krypa ner här sen.
Och vakna till havsutsikt.
Nice med eget badkar.

På tal om bilder så har jag lyckats förstöra objektivringen på min kamera, vilket gör att jag sitter med lika delar prestations- som pengaångest här nu i min danska hotellsäng på mysiga Strandlyst och funderar över hur jag ska få till vettiga bilder under resten av resan. Men det löser sig! Hoppas du har en trevlig kväll – det tänker jag ha i sann hyggeanda.

Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar

Annons
Annons