Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons
Tänk

In och ut på karmakontot

De du möter tar dig vidare och det du ger får du tillbaka.

Varken helt glasklart eller vetenskapligt bevisat, men jag brukar tänka så för att bli medveten om MITT beteende i olika situationer. För vårt eget beteende är ju det enda vi garanterat kan kontrollera och alltid har 100 procent ansvar för, eller hur?

Om en själv är glad och kramig kanske den vildaste av baggar vågar vara det också.
Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar

Annons
Annons