Sara Valfridsson
Yoga World
Ät/Drick

Brunchlyx med frukostkakor

På lediga helger älskar jag att börja dagen i lugn och ro med några liter kaffe och gott snack med vänner och familj. Och något smarrigt att äta förstås. Till exempel dessa frukostkakor med banan och blåbär.

Du behöver:

2 bananer

1 dl jordnötssmör

Drygt 3 dl müsli eller granola

1/2 msk agavesirap

1 1/2 dl frysta blåbär

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Mosa bananerna och blanda med jordnötssmöret.
  3. Blanda ner müsli, agavesirap och blåbär.
  4. Klicka upp lagom stora kakor (10 stycken blir det i grundreceptet som är hämtat från ICA Buffé) på en bakpappersklädd plåt.
  5. Grädda i 20-25 minuter, kakorna är godast när de svalnat lite.

 

 

 

Tags : frukostkakor

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.