Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Sara Valfridsson
Yoga World
Out & About

Ett vykort från Båstad

Jag börjar jobba på måndag, och i morse började jag känna en spirande jobblust smyga sig på. Eller snarare en längtan tillbaka till rutiner, ordning och reda och ett och annat spännande projekt såklart. När det gäller ledigheten så har det här varit den första sommarsemestern på evigheter, om ens någonsin, som vi inte haft någonting bokat à la klassiker som hyra stuga eller åka utomlands en vecka. Det vi istället har haft bokat, och även gjort spontant, är häng med vänner på hemma- och bortaplan, och det har blivit så himla lyckat! ÄR förresten, jag har fortfarande en semestervecka kvar som än så länge är hyfsat obokad vad gäller aktiviteter. Vi tar det som det kommer helt enkelt.

Hur ser det ut för dig, vad hittar du på?

Annons
Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar