Sara Valfridsson
Yoga World
Yoga

Gratis appyoga

Om du liksom jag är ett fan av Nikes träningsapp NTC kommer du garanterat gilla nyheten att den från och med idag även innehåller yogapass. Jag har inte testat än, men om upplägget är detsamma som för de andra träningspassen i appen så kommer jag garanterat att riva av ett par hemma i trädgården i sommar. Eller när vi är på resande fot för den delen. Kanske i kombination med de där löppassen som jag sällan får till men som många gånger är det jag minns bäst från resorna.

Yogapassen som finns i appen i skrivande stund är mellan 7 och 28 minuter långa, och Nike lovar att fylla på med fler och längre pass fram till september. Det jag gillar med appen annars är att den har fått sig ett ansiktslyft och blivit översatt till svenska (vissa yogapass verkar dock vara på engelska) på en i mitt tycke väldigt bra nivå. Gillar också att det är både män och kvinnor som instruerar och att det är lätt att ta ut sig rejält på kort tid.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.