Sara Valfridsson
Yoga World
Träna

Ny träningskompis

Har fått möjligheten att testa en ny liten kompis som ska vara med mig under de närmaste veckorna. Fitbit charge 2 heter den lilla godbiten, och jag tror att PR-Josefine läste mina tankar när hon valde ut det härligt laxrosa armbandet. Nu låter det här överdrivet reklamigt, men i perioder är jag väldigt förtjust i appar och gadgets, och rosa har jag alltid svårt att motstå. De senaste månaderna har jag traskat runt med en betydligt större sportklocka, som i ärlighetens namn var alldeles för avancerad för mina modesta aktiviteter. Därför ska det bli kul att se om jag har mer nytta av ett träningsarmband som är lite mer för mig så att säga.

Fitbit har jag testat förut, fast en annan modell, och jag minns att jag gillade den, men att jag störde mig på att den inte loggade alla aktiviteter. My bad, visade det sig – man var ju tvungen att ha bluetooth på för att den skulle fatta. Anyway, skam den som ger sig – nu kör vi två testveckor med fitbit och det lite luftigare sportbandet som ska hjälpa huden att andas.

Första elddopet kommer imorgon när jag ska traska runt som tillfällig tvåbarnsmamma på BonBon-Land en hel dag. Ha en fin helg om vi inte hörs innan dess!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.