Sara Valfridsson
Yoga World
Ät/DrickYoga World Blog

Frukostpaj med hallon

Får man äta paj till frukost? Klart man får!

Den här i alla fall, med mindre onyttigheter och mer goda bär:

  1. Smöra små formar och ströa dem med kokos.
  2. Fyll med bär och kokossockra om du känner för det.
  3. Krossa kex över (jag råkade ha “frukostkex” hemma, men det går lika bra att strö müsli, havregryn eller nötter över bären).
  4. Toppa med mer kokos och kanske lite smör, innan du tjoffar in i ugnen på 225 grader tills pajen har fått fin färg.
  5. Servera med valfritt tillbehör – här blev det keso.

Glad Påsk på er!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.