Sara Valfridsson
Yoga World
YogaYoga World Blog

I feel it all

Får du också tårar i ögonen ibland bara av att läsa, se eller höra något? Det får jag. Läste precis om ett par som förlorat sin för tidigt födde son. Den största kärleken blir till den djupaste sorgen. Livet är inte rättvist. Inte orättvist heller. Bara… annorlunda. Idag är det Alla hjärtans dag. En fantastiskt fin dag, åtminstone här i Småland där våren verkar ha kommit dagen till ära.

För första gången på länge tycker jag att det har kommit någon form av balans i Alla hjärtans-firandet. Folk lever mest på, stresspussar sin älskade på väg till jobbet och bryr sig inte så mycket om att dåligt samvete-köpa någon dyr present som varken ges eller tas emot med hjärtat. Jag tycker det är skönt.

Överlag är jag väldigt glad över att kunna känna något överhuvudtaget. Tänker på när jag var på Yoga Girls event och hamnade i en sharing med en engelsk tjej. Vi hade båda kommit bort från yogamattan på sistone – hon för att hon var rädd för att INTE kunna känna något när hon hamnade där, och jag för att KÄNNA.

För så är det. Jag har gråtit floder på yogamattan. De där tysta tårarna som bara kommer och förvandlar mascaran till pandakladd. I början brukade jag känna mig självmedveten och skämdes när det hände. “Konstig hon är, vad har hon att gråta för?!” typ. Sen släppte jag det. Och började gråta mindre. Accepterar tårarna, och känslorna, när de väl kommer.

Yoga Games, detta fantastiska event som ni bara MÅSTE besöka om ni inte redan har gjort det!!!, i helgen blev det tårar på en klass. Shay Peretz (bilden) From East to West Jam Flow. Eller som han själv uttryckte det: “Hur fan ska jag veta vilken klass jag känner för att hålla just idag, just här för er, tre månader i förväg?!”

Med glimten i ögat såklart. För yoga är inte så jävla allvarligt. Man får svära. Man får ha roligt. Man får gråta. Man får bestämma själv. Man får ändra sig. Man får göra slut med yogan ibland. Och man får älska den. Igen och igen. Så ha en fin Alla hjärtans dag nu vänner. Älska dig själv och dem du möter. Det behöver inte vara forcerat, med finmiddag och presenter. Utan. Precis. Som. Du. Vill.

Love all. I Feel It All.

LÄS MER: Vevve fick feber och tvingades gå hem, men här är i a f hennes uppladdning för Yoga Games

 

 

 

 

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.