Sara Valfridsson
Yoga World
TränaYoga World Blog

Träning ska vara roligt

Jag har verkligen inga problem med att träna. Tvärtom, jag älskar det! Problemet är bara att jag till vardags sällan har tid att prioritera träningen eftersom det alltid finns en massa andra grejer jag vill eller måste göra. Därför är jag inte “vältränad” i bemärkelsen magrutor eller Ironman-kondition. Det förstnämnda fixas ju i köket brukar det sägas, men mer om det en annan gång.

Vi har ju även det lilla lyxproblemet att man måste välja träningsform, kanske helst även prioritera och fokusera för att få resultat av typen vi nämnde ovan. Vilket gör det ännu klurigare, eftersom jag egentligen bara vill ha det gött, som Glenn Hysén brukar säga. Hur jag löser det? Jag försöker välja sånt som är gött, härligt och roligt, och det var verkligen inget problem under min träningsvecka med Trawell i Kalamata.

Badpaus under en av cykelturerna.
Badpaus under en av cykelturerna.
Christos underhåller med stories under en vätskepaus.
Christos underhåller med stories under en vätskepaus.
Att ta sig upp i tid till morgonyogan är inte det minsta jobbigt när den sker utomhus och solen smyger sig uppåt.
Att ta sig upp i tid till morgonyogan är inte det minsta jobbigt när den sker utomhus och solen smyger sig uppåt.
Yoga på trädäcket – bästa starten på dagen.
Yoga på trädäcket – bästa starten på dagen.
Allt blir roligare när man är två, så även yoga.
Allt blir roligare när man är två, så även yoga.
Jag upptäckte tjusningen med hiking när jag var på Ibiza för några år sedan, och självklart vill jag lura med mig Annica på banan.
Jag upptäckte tjusningen med hiking när jag var på Ibiza för några år sedan, och självklart vill jag lura med mig Annica på banan.
Omgivningarna runt Costa Navarino för tankarna till Sagan om ringen.
Omgivningarna runt Costa Navarino för tankarna till Sagan om ringen.
Grönt och blått så långt ögat kan nå.
Grönt och blått så långt ögat kan nå.
Det börjar gå uppför...
Det börjar gå uppför…
Uppe!
Uppe!

 

Annons
Annons

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.