Sara Valfridsson
Yoga World
Out & AboutYoga World Blog

“De senaste dagarna har jag varit utomhus mer än under hela Q1, Q2 och Q3”

Nej, så illa är det väl inte riktigt, men under höst och vinter har jag en tendens att bara vilja häcka inne. Fast den här helgen har jag verkligen lärt mig att uttrycket “det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder” faktiskt stämmer. Tror fasen att man fryser och tycker det är omysigt att grilla korv ute om man envisas med att göra det i jeans och skinnjacka året om. Och att avfärda uteliv (nej, inte det på krogen) som tråkigt och töntigt utan att ha testat är ju både barnsligt och idiotiskt.

Känslan av att komma in med röda kinder efter en hel förmiddags hundspannskörande, det finns inte mycket som slår den. Skulle väl möjligtvis vara den att några timmar senare rulla in med hjälmplatt hår och kramp i skrattgropar och gastumme efter mitt livs första – men förhoppningsvis inte sista – skoterfärd.

Bägge de här bucket list-värdiga aktiviteterna fick jag uppleva under en konferenshelg uppe i Lappland på den fantastiska anläggningen Explore the North:

Så här mycket snö får jag sällan se annars, och vi är ju bara i mitten av november!

 

Klart baren heter Brown Bear Bar!

 

Hundsläde – ett fantastiskt sätt att vara ute på!
Det ska erkännas att vi faktiskt lyckades välta med vår skoter, men what happens in Kangos…
Så duktiga huskyhundar!

  

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.