Sara Valfridsson
Yoga World

I morse var jag på Stockholms Matmarknad i Sturegallerian och en frukost som anordnades av Rawness.se. Temat var vikten av att ta en paus, eller ett “rawbreak” som man kallar det. Tanken är att det här livsstils- och träningskonceptet ska utvecklas till fler frukostar och enklare möten på 5, 15, 45 eller 60 minuter – allt för att fler ska få chansen till en välbehövlig paus i vardagen, där vi kopplar bort oss från verkligheten lite grann. 

Ett annat tips är att koppla ner. Roland-Philippe Kretzschmar, en av Rawness grundare, berättade att han köpt en “fultelefon” för 250 spänn som det “bara” går att ringa och sms:a med, och att han switchar över till den efter 18 och på helgerna – allt för att slippa vara konstant uppkopplad med allt vad det innebär. 

Det här ska jag faktiskt ta efter – testa ni också vetja!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.