Sara Valfridsson
Yoga World
Out & AboutYoga World Blog

Konsten att utmana sig själv en smula

Jag älskar utmaningar! Just nu har vi till exempel en utmaning på Yoga Worlds Instagram – spana in @yogaworldyoga och ta chansen att vinna en matta från Liforme du också!

I ärlighetens namn ska det förresten sägas att jag snarare älskar att ge andra utmaningar. Min sambo har till exempel fått utmaningen att springa varje dag i oktober. Och det går faktiskt riktigt bra – med halvtid passerad har han bara missat ett par dagar på grund av förkylning, och hans förnyade träningslust har även inneburit att jag fått en kick i min egen träning.

Men utmaningar behöver ju inte vara träningsrelaterade. I somras, under Way Out West, kläckte jag idén att vi skulle se minst en liveakt varje månad. I september lyckades vi bara nästan få till det, om vi inte räknar med när jag satt med en sovande lilleman i knät när Ola giggade på Krogrundan i Karlskrona.

Men i oktober går det bättre: Igår var vi på Utvandrarnas Hus i Växjö och såg fantastiska Session Americana. Och det var så bra! Så bra att vi vaknade med mantrat “Guess we’re going to Boston” i huvudet i morse, så om någon har koll på bra yogastudios där så får ni gärna hojta till!

  

Ja, det händer att vi stalkar artister. Här Kindness på WOW i somras, där idén till liveaktsutmaningen föddes.
  
Pappa på scen, och lilleman i publiken.
 
Session Americana, sköna individer som kanske snart får sällskap i Boston…
   

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.