Sara Valfridsson
Yoga World
YogaYoga World Blog

Med kärleken som drivkraft

Tänk att cykla hela vägen från Indien för kärlekens skull! Det gjorde yogainstruktören Lotta von Schedvin från Borås blivande man Dr P.K Mahanandia – nu har de varit gifta i 30 år! På söndag föreläser han om sin livshistoria på Varbergs Stadshotell. Pradyumna Kumar Mahanandia är själv yogautövare och kommer att berätta om hur han växte upp som kastlös i Indien, slog igenom som konstnär och träffade svenska Lotta när han målade porträtt på torget i New Delhi. Sedan cyklade han till Borås från New Delhi för att återförenas med henne.

Berättelsen om hur den kastlöse PK mötte adelskvinnan Lotta har kommit att berättas över hela världen – som ett exempel har Malou med den på listan över sina fem höjdarmöten:

– Jag blev varm om hjärtat inför denna otroliga kärlekshistoria!

Paret har även blivit intervjuade i Sveriges Radio och SVT, och författaren och resejournalisten Per J Andersson har skrivit boken New Delhi – Borås om deras osannolika kärlekshistoria.

Föreläsningsbiljetterna kostar 250 kronor (för 450 kronor får man även tillgång till fantastiska Asia Spa) och alla intäkter går oavkortat till Barncancerfonden Västras nya hus där tre familjer åt gången kommer att kunna bo, med tillgång till vård dygnet runt. Målet är att pengarna ska räcka till en lekplats, och biljetter finns att köpa här.

Kastlöse indiern PK Mahanandia cyklade till Sverige för kärlekens skull.
Kastlöse indiern PK Mahanandia cyklade till Sverige för kärlekens skull.
Vagabonds Per J Andersson har skildrat den fantastiska berättelsen i boken New Delhi – Borås.
Vagabonds Per J Andersson har skildrat den fantastiska berättelsen i boken New Delhi – Borås.
Annons
Annons

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.